Private Lease

Voor veel mensen is de aankoop van een auto een grote investering. Daarom hebben wij goed nieuws! Bij ons kun je ook terecht voor private lease. Via MHC Mobility bieden wij aantrekkelijke private lease contracten aan voor vele populaire merken en modellen, zowel voor nieuwe als gebruikte auto’s. We passen maatwerk toe om te voldoen aan jouw wensen en budget.

Hoe werkt het?

Met private lease betaal je een vast bedrag per maand, gedurende de afgesproken looptijd van het lease contract. Je kunt kiezen uit 3, 4 of 5 jaar looptijd, op basis van 10.000 kilometer per jaar. Rijd je meer dan die 10.000 kilometer per jaar, dan betaal je achteraf een bescheiden meerprijs per extra kilometer. Rijd je minder, dan krijg je geld terug.

Met het vaste maandbedrag zijn al je autokosten gedekt, behalve de brandstof. Zolang het contract loopt, betaal je dus niets voor onderhoud, APK, banden, motorrijtuigenbelasting en verzekering.

Wij kozen voor private lease van MHC Mobility, vanwege de gunstige voorwaarden waar je als klant van profiteert. Je weet altijd precies waar je aan toe bent en komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo betaal je bijvoorbeeld geen meerprijs voor metallic lak of airconditioning. Je hoeft geen aanbetaling te doen en aan het einde van je contract geen slottermijn.

Schadevrije jaren

Heb je een flinke bonus-maluskorting opgebouwd door je schadevrije jaren? Goed nieuws, die jaren kun je gewoon meenemen én gedurende je lease contract blijven opbouwen. Je auto is allrisk verzekerd en je hebt recht op gratis pechhulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week en ook in het buitenland. Als je auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden, mag je gebruik maken van vervangend vervoer.

Ruime keuze

Bij ons heb je keuze uit vele populaire merken en modellen; zowel compacte auto’s als auto’s uit de middenklasse en SUV’s. We leveren veelgevraagde kleuren en uitvoeringen uit voorraad. Staat je droomauto er niet tussen? Neem contact met ons op, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

 

Occasion lease

Ben je niet uit op de nieuwste modellen, maar wil je gewoon voordelig en flexibel een betrouwbare auto rijden? Dan is het leasen van een occasion misschien iets voor jou. Je rijdt dan in een jonge, perfect onderhouden gebruikte auto, met de zekerheid en het comfort van een nieuwe.

Naast een nóg aantrekkelijker leasebedrag, profiteer je van extra flexibiliteit door een kortere contractduur. Ideaal voor mensen die zorgeloos en comfortabel willen autorijden, voor een scherpe prijs.