oyNaBZJ5aywoP1qT0aLQT4dR2wun6N0eJ4iivufC.png
9zGVUuDpG4LiI9618KcTMZvMX9JR9CzbqvJth3W8.jpg
s5ecnuEHcf2mlnHOEcwmW7whmGTwwPpOmwasf4ot.png
uHMt7Ii4Pz3FCXYKdHub9SMTakWmHcEyG1AJCsCy.jpg

Oldtimers & restauratie

Heeft u een oldtimer in uw garage of voor de deur staan? Dan weet u natuurlijk als geen ander hoe belangrijk het is om deze auto goed te onderhouden. Uw oldtimer is als het ware uw kindje en u doet er alles aan om hem zo goed mogelijk op te knappen. Bij Autobedrijf van den Bosch zijn we al flink wat jaren gespecialiseerd in het onderhoud en de restauratie van oldtimers. Bij ons krijgt uw oldtimer de uitstraling die hij verdient, aangezien kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat.

Onderhoud aan uw oldtimer

Is uw oldtimer al helemaal naar wens, maar wilt u wel dat deze jaarlijks door professionals onderhouden en nagekeken wordt? Breng uw auto dan naar Autobedrijf van den Bosch en u kunt er zeker van zijn dat uw oldtimer de aandacht krijgt die hij verdient. Van een beurt aan de motor en het vervangen van een versleten onderstel tot aan de uitlijning van het voertuig.

Restauratie van uw oldtimer

Heeft u een opknappertje gekocht en heeft u hulp nodig bij de restauratie van deze oldtimer? Of het nu gaat om een totaalproject of juist om een klein onderdeel waar u zelf niet helemaal uitkomt: wij helpen u graag. Dankzij onze ruime ervaring zijn we in staat om elke oldtimer weer in topconditie te brengen.

Wilt u ook dat uw oldtimer de aandacht krijgt die nodig is om hem weer op en top in orde te maken? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw oldtimer te bespreken.