jWfOEoy4dEtGPpln98kAVBlbB85TVYGsMZAagCj9.jpeg
fZjRUFXn3VhXv5NXc5sWtVC9q51w4SUP6b2Sur6c.jpg
UmzjX8hACek7KDh9KMj70wtLUdfBI4jwsMJYDNME.png
BV6AJ0k79NKqspx6E2852dHQ0nhIG5VuvEO93qr3.png

Werkplaats van den Bosch

Als u in uw auto gaat rijden, dan wilt u natuurlijk wel dat u keer op keer veilig de weg op kunt. Het periodiek laten onderhouden van uw auto is daarom altijd een verstandige beslissing. Bij Autobedrijf van den Bosch beschikken we over een werkplaats waar u uw auto uitstekend kunt laten onderhouden. We maken gebruik van de meest moderne apparatuur en daarnaast zijn al onze monteurs en medewerkers deskundige professionals. Door middel van diverse cursussen blijven zij steevast op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Verschillende services

In onze werkplaats kunt u terecht voor verschillende onderhoudsservices. Op die manier bent u verzekerd van onderhoud dat perfect bij u en uw auto past. Onze monteurs doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw auto binnen de kortste keren weer in de allerbeste staat verkeert. Bij ons kunt u terecht voor bijvoorbeeld een APK-keuring, een bandenwissel of het bijvullen van de airco van uw auto. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk van uw auto of bedrijfswagen.

Transparantie en eerlijkheid

Blijkt tijdens het onderhoud dat er een reparatie aan uw voertuig nodig is? Dan wordt die uiteraard pas na overleg met u uitgevoerd. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Wij vinden transparantie, eerlijkheid en betrouwbaar nu eenmaal erg belangrijk binnen ons bedrijf, dus ook binnen onze werkplaats. Dus stuiten we tijdens de controle of keuring van uw auto op defecten, dan laten wij u dat direct weten.

Wilt u uw auto ook toevertrouwen aan de deskundige professionals van Autobedrijf van den Bosch? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak in onze werkplaats.