eWOZU8XlXdO8vqHWVIQQOPTpvcTzgtyF7G5Foln1.jpeg
YSMwdiQL9TVM0rZPLRjhhJdeFun4BrLamrGuUMKa.png
hoMGh5kl9oNakHS87qz5EjtH6X3CBgzLXQffoVBa.jpeg
VPoOKe3fWhE64r9p0Axw3jaTUr259K998sibT4DG.jpg

Zomer- en wintercheck

U wilt natuurlijk dat uw auto het hele jaar door in topconditie is. Maar wist u dat de verandering van het weer een grote impact kan hebben op uw auto? Het is daarom altijd verstandig om uw auto in het geval van seizoenswisselingen te laten controleren. Speciaal daarvoor hebben we bij Autobedrijf van den Bosch de zomer- en wintercheck. Zo weet u zeker dat u in de zomer veilig op uw vakantieadres aankomt. En dat u in de winter niet onnodig in de kou komt te staan met panne of andere ongemakken.

Speciale aandachtspunten

Bij onze zomer- en wintercheck controleren we uw auto op verschillende punten. Hierbij hebben we speciale aandacht voor zaken als de banden, de remmen, de ruitenwissers, het onderstel, de motorruimte, de accu, de carrosserie en het interieur van de auto. Zo weet u zeker dat uw auto na de check weer in helemaal in orde is. En u weer een groot aantal veilige kilometers kunt rijden.

Aanvullend onderhoud

Als tijdens de check blijkt dat uw auto aanvullend onderhoud nodig heeft, bespreken we dit uiteraard eerst met u. Als u akkoord gaat, maken we een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden en de benodigde onderdelen. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u achteraf niet voor  verrassingen te staan.

Wilt u ook gebruikmaken van onze zomer- en wintercheck? Neem dan contact met ons op en maak telefonisch of via e-mail een afspraak. U kunt  natuurlijk ook direct online een afspraak maken via onze website.