LAJyxzjnr4mJUyA9pbHMxT7RvdchmSDoe9ssYrZA.jpeg
aEow8EJcItOzYl2yFz72cC6qjLp3p249Zupmnp1K.jpeg
f4lpgOZpOeb0jT9pXKc0VATjDer2fzjziXmW5Tq4.jpg
toSzF6JbJ0viwfzbo02Es6AqFffvb3EPpuUANLEg.jpeg

Bedrijfswagens & campers

Heeft u een bedrijfswagen of camper en heeft deze onderhoud nodig? Kom dan naar Autobedrijf van den Bosch, want wij zijn gespecialiseerd in dit soort werkzaamheden. We beschikken over een professionele werkplaats waar een team van deskundige medewerkers klaar staat om u service op maat te bieden. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, een keuring of een reparatie: voor al dit soort werkzaamheden aan uw bedrijfswagen of camper bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor het onderhouden van uw personenauto.

Belang van regelmatig onderhoud

Net als bij een auto is ook onderhoud aan uw bedrijfswagen of camper enorm belangrijk. Op die manier voorkomt u defecten en ongemakken onderweg, zodat u elke dag veilig de weg op kunt. Periodiek onderhoud zal de levensduur van uw camper of bedrijfswagen dan ook flink verhogen.

Kom ook eens langs in onze werkplaats, want wij weten precies wat we moeten doen om uw auto of camper weer veilig de weg op te sturen. En speciaal voor campers en bedrijfswagen beschikken wij over een extra grote brug, zodat we de werkzaamheden op de juiste manier kunnen uitvoeren.

Is het al weer even geleden dat uw camper of bedrijfswagen onderhouden is? Of weet u dat nu het moment gekomen is voor een kleine of grote beurt? Neem dan contact met ons op of maak online een afspraak. Dan kunnen wij vervolgens aan de slag met het onderhoud van uw camper of bedrijfswagen.